Gnocci na čerstvém špenátu

Pokud nestíháte a potřebujete si připravit jídlo ideálně do 10 min, je tohle to pravé. (Zase ten baby špenát :))
Potřebujeme:
  • Gnocci (kupuji balení v Penny za 25 Kč)
  • 1 cibule
  • 3 žampiony
  • olivový olej
  • 3 sušená rajčata v oleji
  • bazalka
  • sůl
  • pepř
  • 2 hrsti baby špenátu

Uvaříme polovinu balení noků. Cibuli osmažíme, přidáme žampiony, možno i česnek, nakrájená sušená rajčata, sůl, pepř a bazalku. Špenát nasekáme a vložíme na talíř. Na něj dáme gnocci, směs žampionů, zakápneme olivovým olejem a posypeme vegan parmazánem.

Nejnovější příspěvky na instagramu

Sledujte

Štítky

bez lepku (111) bez sóji (111) blog (2) brambory (19) cake (11) cizrna (8) cuketa (10) černá sůl (7) červená čočka (10) čočka (8) čokoláda (11) datle (7) dezerty (21) do 15 min (69) do 30 min (24) dort (6) dresing (6) drink (18) English version (39) fazole (5) gluten free (110) houskový knedlík (5) chia (9) chléb (4) chlebíčky (14) chuťovky (20) kapusta (3) kari (5) kešu (6) kokosové mléko (30) koláč (10) kynuté těsto (12) lahůdkové droždí (19) likér (3) luštěniny (17) majonéza (15) mléko (15) nápoje (27) narozeniny (29) občerstvení (45) omáčka (19) ořechy (21) ovoce (44) party (51) pečivo (12) pizza (3) polévka (18) pomazánka (12) protein (3) rajčata (23) rýže (14) římský kmín (12) skořice (22) sladká jídla (10) sloní žrádlo (1) smetana (27) smoothie (24) snídaně (53) soy free (110) sugo di pomodoro (10) svačina (43) sýr (15) tahini (6) těsto (24) těstoviny (12) tofu (17) Vánoce (8) žampiony (19)
© Vegprojekt.