Pařížský salát

Teď v zimě je ta chuť na polotovary jaksi větší :) Mimo sezónu, ale nechci moc kupovat čerstvé ovoce a zeleninu...
Potřebujeme:
  • 1 jemný salám Salve Natura (400g)
  • 1 cibule
  • 4 střední kyselé okurky
  • 200g sterilovaného hrášku
  • sůl, pepř
  • 1 lžíce hořčice
  • 1 lžička octu
  • lžíce Worcesteru nebo to lze nahradit lžici Teriyaki omáčky
  • 1 Mayonette (majonéza z červené čočky)

Cibuli nakrájíme najemno a spaříme vroucí vodou, aby salát v lednici déle vydržel. Salám nakrájíme na jemné nudličky nebo nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme nakrájené okurky, vychladlou cibuli, hrášek, sůl, pepř, hořčici, worcester a nakonec vmícháme majonézu. Lépe chutná na druhý den.
Tip: Rohlíky jsem dělala domácí podle tohoto receptu (med jsem vynechala a ničím nenahradila).

Nejnovější příspěvky na instagramu

Sledujte

Štítky

bez lepku (111) bez sóji (111) blog (2) brambory (19) cake (11) cizrna (8) cuketa (10) černá sůl (7) červená čočka (10) čočka (8) čokoláda (11) datle (7) dezerty (21) do 15 min (69) do 30 min (24) dort (6) dresing (6) drink (18) English version (39) fazole (5) gluten free (110) houskový knedlík (5) chia (9) chléb (4) chlebíčky (14) chuťovky (20) kapusta (3) kari (5) kešu (6) kokosové mléko (30) koláč (10) kynuté těsto (12) lahůdkové droždí (19) likér (3) luštěniny (17) majonéza (15) mléko (15) nápoje (27) narozeniny (29) občerstvení (45) omáčka (19) ořechy (21) ovoce (44) party (51) pečivo (12) pizza (3) polévka (18) pomazánka (12) protein (3) rajčata (23) rýže (14) římský kmín (12) skořice (22) sladká jídla (10) sloní žrádlo (1) smetana (27) smoothie (24) snídaně (53) soy free (110) sugo di pomodoro (10) svačina (43) sýr (15) tahini (6) těsto (24) těstoviny (12) tofu (17) Vánoce (8) žampiony (19)
© Vegprojekt.