Žitné těstoviny s pikantním lečem

V jednoduchosti je krása...jen ta fotka není moc krásná :)
Potřebujeme:
  • cibuli
  • kousek pórku
  • 1 velký stroužek česneku
  • 1 bílou papriku
  • 1 rajče
  • lžíci balzamikového octa
  • lžíci sweet chilli sauce
  • sůl, pepř
  • bazalka
  • oregano
  • olivový olej
  • 100g žitných těstovin
Na olivovém oleji orestujeme cibuli a na plátky nakrájený česnek, přidáme nakrájenou papriku, pórek a chvíli opékáme. Mezitím se nám vaří těstoviny. Po 3 min přidáme nakrájené rajče, balzamikový ocet, chilli omáčku, sůl, pepř, bazalku a oregano. Hotovo, můžeme podávat s vegan parmezánem (kešu či jiné ořechy + sůl + lahůdkové droždí - rozmixovat v chopperu).

Nejnovější příspěvky na instagramu

Sledujte

Štítky

English version (39) Vánoce (8) bez lepku (111) bez sóji (111) blog (2) brambory (19) cake (11) chia (9) chlebíčky (14) chléb (4) chuťovky (20) cizrna (8) cuketa (10) datle (7) dezerty (21) do 15 min (69) do 30 min (24) dort (6) dresing (6) drink (18) fazole (5) gluten free (110) houskový knedlík (5) kapusta (3) kari (5) kešu (6) kokosové mléko (30) koláč (10) kynuté těsto (12) lahůdkové droždí (19) likér (3) luštěniny (17) majonéza (15) mléko (15) narozeniny (29) nápoje (27) občerstvení (45) omáčka (19) ovoce (44) ořechy (21) party (51) pečivo (12) pizza (3) polévka (18) pomazánka (12) protein (3) rajčata (23) rýže (14) skořice (22) sladká jídla (10) sloní žrádlo (1) smetana (27) smoothie (24) snídaně (53) soy free (110) sugo di pomodoro (10) svačina (43) sýr (15) tahini (6) tofu (17) těsto (24) těstoviny (12) černá sůl (7) červená čočka (10) čokoláda (11) čočka (8) římský kmín (12) žampiony (19)
© Vegprojekt.