Amarantová kaše

Překvapivě dobrá kaše k snídani či svačině...Inspirací mi byl tento recept.
Potřebujeme:
  • 1/2 hrnku amarantu
  • 1 banán
  • 1 jablko
  • 1/4 hrnku kokosové smetany nebo mléka z plechovky

Amarant vaříme 30 min ve dvojnásobném množství vody (1hrnek), v případě potřeby přilejeme vodu. Až vychladne, rozmixujeme jej s banánem, jablkem a kokosovým mlékem. Můžeme podávat ihned, nebo vychlazené z ledničky.

Nejnovější příspěvky na instagramu

Sledujte

Štítky

English version (39) Vánoce (8) bez lepku (111) bez sóji (111) blog (2) brambory (19) cake (11) chia (9) chlebíčky (14) chléb (4) chuťovky (20) cizrna (8) cuketa (10) datle (7) dezerty (21) do 15 min (69) do 30 min (24) dort (6) dresing (6) drink (18) fazole (5) gluten free (110) houskový knedlík (5) kapusta (3) kari (5) kešu (6) kokosové mléko (30) koláč (10) kynuté těsto (12) lahůdkové droždí (19) likér (3) luštěniny (17) majonéza (15) mléko (15) narozeniny (29) nápoje (27) občerstvení (45) omáčka (19) ovoce (44) ořechy (21) party (51) pečivo (12) pizza (3) polévka (18) pomazánka (12) protein (3) rajčata (23) rýže (14) skořice (22) sladká jídla (10) sloní žrádlo (1) smetana (27) smoothie (24) snídaně (53) soy free (110) sugo di pomodoro (10) svačina (43) sýr (15) tahini (6) tofu (17) těsto (24) těstoviny (12) černá sůl (7) červená čočka (10) čokoláda (11) čočka (8) římský kmín (12) žampiony (19)
© Vegprojekt.